مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان چهارمحال و بختیاری گفت: کانون در واقع وظیفه آموزش غیررسمی را برای کودکان و نوجوانان عهدهدار است و از سنین پنج تا ۱۸ سال یعنی از پیشدبستانی تا پایان تحصیل در مدرسه را تحت پوشش قرار میدهد.
علیرضا نوری رئیس زندان شهرستان بروجن، گفت: با کمک خیرین و مددکاران اجتماعی 3 محکوم مالی با یکصد و سی میلیون ریال بدهی از زندان آزاد شده و به آغوش خانواده بازگشتند.
فرهنگسرا شلمزار یکی از پروژه های استان چهارمحال و بختیاری 13 سال پیش کلنگ زنی شد و از آن زمان تا کنون مسئولین وعده های افتتاح آن را می دهند اما تا کنون به مرحله افتتاح نرسیده است.
علی ملک پور مدیرکل کمیته امداد استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به آغاز فعالیت سامانه سخا در استان گفت: این سامانه در راستای ثبت اطلاعات نیازمندان و تجمیع کمکهای نیکوکاران راهاندزی شده است.